Informatie voor musici en gasthuizen

 

Wat is het maximum aantal bezoekers per lokatie?

Het maximum aantal bezoekers wordt bepaald door de gastvrouw of gastheer, afhankelijk van de beschikbare ruimte. We raden aan zelf een papier te maken met de tekst “vol" en de deur sluiten als het toegestane aantal bereikt is.

 

Hoe lang duurt een optreden?

Een optreden duurt een half uur. We vragen van je om dit bij de voorbereiding goed te timen en er bij de optredens de hand aan te houden. Begin op tijd en eindig op tijd, want bezoekers moeten ruim de tijd krijgen om naar een volgend adres te wandelen.

 

Is het de bedoeling koffie, thee, water of wijn aan te bieden?

Dat is aan de gastvrouw of gastheer. Bedenk wel dat dit extra tijd kan kosten. Als je het doet, kun je daar iets voor rekenen, of niet; ook dat is je eigen keuze.

 

Is er een vergoeding voor musici?

Nee, die is er niet. Maar het staat je vrij om een schaal of hoed neer te leggen waar bezoekers een vrijwillige bijdrage in kunnen doen en waarbij je je eigen flyer, visitekaartje of ander promotiemateriaal kunt neerleggen. Je mag er echter voor, tijdens of na je optreden niet om vragen.

 

Hoe wordt de Muziekroute Statenkwartier gepromoot?

Wij zorgen voor promotie via de nieuwsbrief van het wijkoverleg Statenkwartier, via www.muziekroutestatenkwartier.nl, via www.statenkwartier.net en door in september huis aan huis in het hele Statenkwartier een flyer met alle info te bezorgen.

 

Is er materiaal beschikbaar zodat bezoekers vanaf de straat kunnen zien waar ze moeten zijn?

Er zijn A3-raamposters gedrukt met het nummer van het optreden. De gastheren/vrouwen en muzikanten die in eigen huis optreden wordt gevraagd deze poster op te halen bij Lydia Hogeling, Helmstraat 2D, op zaterdag 17 september van 14.00 tot 17.00 uur of op maandag 19 september ook tussen 14.00 en 17.00 uur. Je kunt dan ook een setje flyers meenemen.

 

Hoe kan ik mijn optreden extra promoten?

Het staat je vrij om je optreden via je eigen sociale media onder de aandacht te brengen en daarbij naar deze website te verwijzen. Bedenk daarbij wel dat de Muziekroute bedoeld is voor bewoners van het Statenkwartier.

 

Wat moet ik doen als er op 9 oktober door de overheid opgelegde covid-beperkingen zouden gelden?

Als er opnieuw covid-beperkingen zouden komen, moeten die natuurlijk gevolgd worden. Als organisatie hechten wij eraan dat dit strikt gebeurt.

 

Wat moet ik doen als er op de dag zelf zich een onvoorziene omstandigheid of een probleem voordoet?

Wouter Lucassen is de hele dag telefonisch bereikbaar: 06 22 500 121.

 

Zou het niet aardig zijn om te kunnen kennismaken met elkaar?

Dat vinden wij ook. Vanwege subsidieregels mogen we helaas geen borrel aanbieden (wel een bon als dank). Er is gelegenheid kennis te maken met elkaar en de werkgroep-leden op zaterdag 8 oktober van 16.00 tot 18.00 uur in café De Sien, Antonie Heinsiusstraat 39. De consumpties zijn daar dus wel voor eigen rekening.

 

Hoe loopt het met de voorbereiding?

Prima, dank! Wel zijn we nog op zoek naar assistentie bij het ronddelen van de programmaflyers. Als je mee wilt doen, dan graag (voor 12 september) een e-mail aan het onderstaande adres.

 

Wat te doen als je nog andere vragen hebt?

Stel ze per e-mail aan het onderstaande adres.